Ingatlankereső

Kiadott ingatlanok referencia munkái

Ingatlanreferenciák, referenciaingatlanok a Balaton partján

Tisztelt látogató! Az itt bemutatott ingatlanok kiadása ma már nem aktuális. Kiadásra kerültek és csupán referencia-munka szerepét töltik be. Leendő megbízóink, ingatlanhirdetési megbízása esetén, hasonló prezentációra számíthatnak.

A képek speciális eszközzel készültek,- készülnek. Az a tény, hogy néha szerepelnek képeinken emberek, mindenféle ellenkező híresztelés ellenére, igenis helyénvaló. A reklám középpontjában ugyanis nem az élettelen tárgy,- a ház,- hanem az élő ember, a fogyasztó áll.

Irodánk, talán országosan is elsőként tért át a nagyobb képek alkalmazására. Ez jóval részletgazdagabb és így, élvezhetőbb élményt is nyújt. Érdemes megfigyelni azt is, hogy nálunk a képek és szövegek kölcsönhatásban vannak egymással. Egymást erősítik és így, együtt érik el a kívánt hatást. A kiadott ingatlanok helyét, a település nevét és az irányárat szándékosan nem tüntettük fel.

A kiadobalatoniingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.